20 feb.

Idag börja jag med att vara barnvakt åt lille kim:) mysit men han sov mest hela tin, skitunge du blir bara större och större för varje dag:) snart är du ingen bebis längre.
sen var de jobbet trökit:/ kände inte för att jobba och vara trevlig idag, Men de gick fort endå hoppas jag får lite andra och bättre tider nu. Kommer jobba 9 timmar om dan i tre månader framöver:P ojoj. men pengarna rullar in fint.
Efter jobbet blev det bussen till stan och träffa Madde:D de hade jag längtat efter va ju länge sen vi sågs, får vi göra om snart gumman min<3 Min hand börja cp'a sej vart grå,blå aktig fy såg läskit ut, men nu är de borta tror ja, vart lite rädd ett tag:P
Nu sitter jag hemma väntar på att Älskling ska se klart på fotboll , sen blir det att hoppa i säng.

sen ihelgen blir de jobba , sen utgång med jobbet:D haha ska bli kul.
OCH IKEA PÅ SÖNDAG yes de är efterlängtat , Jag syster och mamma:D Underbart<3

Sen vill jag ha hem min emma ett tag saknar henne<3

och ekki Älskling inga ord förklarar min kärlek till dig du är underbar

Madde.!!<3

Jag saknar dej sjukt mycket gumman:( vi träffas aldrig längre, tycker de är himla synd, hade alltid kul men dej, kunna prata med dej om allt du förstod mej verkligen. Allt vi gjort i sommar fyfan alla skratt trodde fan att jag skulle få magrutor efter alla fåra skratt, fast de vart ju en
del Mat och godis ozå;) haha

Du vet att jag Älskar dej gumman<3 <3


..

Även att jag är sjuk än :/ fast jobba idag de gick ganska så bra.På tisdaf får jag veta hur de blir med allt:S vill lixsom inte sluta, kommer bli konstig när man jobbat sen man sluta skolan. Undra va man ska göra då?!! Här i hudik finns de inte så mycket att hänga i julgran, finns fan inge jobb. men de löser sej alltid, får börja hänga på ams som alla andra.

Imorgon blir de Älskling <3

RSS 2.0