EKKI <3<3<3<3<3<33

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

jag vill verkligen inte förlora dej älskling<3

O.c

Lördag myste jag med min Älskling :) hehe fast vi hade storbråk med, men de löset sej med massa kärlek. Vi kolla på film eller älskling iaf jag somna efter som jag klev upp kl sex och börja jobba :P.
Imorse åkte jag hem vid halv elva skulle äta tacos med familjen, mamma ligger i feber:/ hoppas inte jag bli sjuk nu bara .
IDAG har min dag varit framför tv hyrde 3 säsongen med o.c:D sjukt har sett alla säsonger men måste se dom igen , så jävla kung..
sen vart de en sväng ut med johanna oxå:)
men shit nu måste jag gå filmen börjar


ÄLSKAR EKKI<3

Torsdag.

Torsdag snart helg:) men jag jobbar på lördag.
Men imorgon kväll blir de mys hemma med mamma, räkröra och massa gött,
sen lördag vet jag ej än då. Andreas kommer hem oxå Han saknar jag sjukt mycket + att jag behöver prata med dej om lite saker.
Kolla nyss på vi äter oss till döds LIXSOM hallå vakna en tjej va så tjock att hon inte kunna få barn men försökte inte ens gå ner i vikt:S fan va arg jag blev på henne.
Själv börja man längta efter en mage+bebis men sånt vill inte min man ha än på länge;) så får klara mej ett tag till har ju mina tre bebisar endå ja som duger lika bra.

Och nästa helg längtar vi tills då ska jag umgås med EMMA:D ska bli toppen blir MAT OCH SEN FOTBOLL.

Just de även i veckan ska jag och johanna gå på KINA:D wihhi Älskar den maten

Ne måste i säng ska upp och passa ungaran imorgon sen jobba kl 11 00

ÄLSKAR EKKI MEST<3

regn.!!

Fan va de regnar ute:S hata detta väder, ge mej sommar och sol då blir jag nöjd:) men jag kommer säkert att jobba mesta delen av sommaren. Men jag har beställt en ny bikini nu EN GULD, hoppas den kommer snart, inte för att man kan bada än , men badhusen är alltid öppen:D
har nu bestämt att jag ska röra mej mer, man kan ju inte se ut som en stoppad korv tills SOMMAREN 2008, men jag har ju ett tag på mej hahah.

Jag ska snart åka på jobbet, ska åka med johanna och hennes mamma in så slipper jag åka buss sen gå ute i regnet .sen tror jag att jag ska åka till älskling ikväll istället, Syster ringde och fråga om jag kunna passa emil och kim på fredag morgon och de har jag svårt att säga nej till. men men.

Ihelgen då?!! hmm väntar på att madde ska höra av sej, på lördag ska jag iaf jobba 8 timmar så de blir hemma kväll på fredag.

Och älskling de känns som om jag aldrig har tid för dej men:/ jag försöker jobbar ju en hel del och du går i skolan sen har du träning, men det är ju huvudsaken vi ses <3 Jag Älskar dej obeskrivligt mycket<3

emma miss you<3

2 Januari

EMELIE ÄLSKAR EKKI<3


RSS 2.0