Iloveyou

Jadu, idag fick jag min tillbaka min rosa mobil eller de va inte min utan jag fick mej en ny:D IHHH. Va med maria på stan träffa Karro igen oxå , vi gick på jambo och fika lite mackor. Jag köpte Jätte fina nya höst stövlar :) riktit nöjd, Mamma tyckte tillochmed att dom var fin och då är de nå fel;). Träffa Älskling oxå en snabbis..<3
Och jag hämta min emil på dagis imorse eller imorse och imorse kl var ju faktist 12 , så glad han blev skrek HEEEEEEEEJ och sprang mot mej så glad man blir av han jämt min lilla bebis:)

Igår var jag på stan oxå med min madde. först va vi på sjukan hos hennes morfar sen gick vi ner mot stan och åt lite kebab på kebab hoaus, Lovar att snart behöver vi inte säga vad vi ska ha;)..

Även att jag känner att jag vill ha ett annat jobb:/ känner inte för att jobba i delsbo nå mer, för de första att de är jobbigt med alla bussresor fast de är ju endå inte så långt men endå. sen att jag en viss person GÖR MEJ ILLAMÅENDE KOMMER SLÅ IHJÄL DEJ SNART. SEN att jag vill ha mer tider och mer lön, för jag vill flytta själv med min Älskling till stan eller så.men de finns ju fan inga jobb:/ . Får svar i veckan om kläppen men jag hoppas de inte skiter sej :/ .
Jag har ont i huvve har nyss ätit godis:) min nya medecin och tropåfan att de hjälpte oxå haha.
Nu ska jag snart se beck.
Ihelgen blir de nog JOBBA då så klart sen Madde. <3

13 september

Imorgon gäller de, jag är skit nervös men de kommer nog att gå bra.. Sen blir de mys med min älskling<3 Komihåg att här hemma är de jag som bestämmer;);););):)
Sen är de ett jävla tjat om att gå på krogen på lördag:/ men jag vet inte riktit. Skulle vart kul men jag vill ju vara med Madde oxå:/Hinner ju aldrig träffa henne saknar dej grymt jävla mycket ,så hon är viktigare än krogen <3

Ska åka och jobba idag:/ man blir lite lat när man är ledig några dagar då känner man inte alls för att jobba men men . Jag jobbar bara 5 timmar.

aja nu ska jag göra bättree saker. Håll tummarna för mej imorgon

Marknad i glada hudik

börja fredagen  med att jobba så himla trött, Lilly fick även komma och jobba med mej vilket var trevligt och klara de riktit bra. Sluta vi nio tog bussen till stan möte frugan min sen gick vi in på själva marknaden vilket inte va så himla kul som de brukar. bara samma samma alla va typ fulla som svin och sprang runt och skrek och hade sej ojoj . Träffa iaf Min man gick med han ett tag och erik och stefan:D haha Ekki toffla efter mej hela kvällen :) Kvällen var inte mycket mer va en sväng på statiol oxå men sen vart de busstation med Ekki, Madde,Olsson och Micke:)MYSIT. sen bar de av hem till madde på cyckel och ni kan ju gissa vem som fick trampa:)?!! Åt mackor sen i sänga på engång.

Kl Nio nästa morgon ringer MIN MAN OCH VÄCKER OSS JÄVLAR VA ARG JAG BLEV. Så jag och madde vart ju pigg klev upp fika sen åkte vi ner på marknaden och Kolla lite åt LANGOS MUMS.Sen även en sväng på stan köpte ny BH och Trosor , 12 20 med bussen till delsbo och börja jobba kl ett jävla va pigg man va INTE. men dan gick fort helt plötsligt va jag på markanden igen med frugan Jävla bra fruga jag har ja<3 ni skulle bara veta. Marknaden va samma som igår men jag var på dåligt humör efterlite saker men men sånt händer man kan inte jämt vara glad tycker jag. Hände inte mycket mer den kväll..

Söndag samma sak klev upp nio åt frukost sen in i duchen sen marknaden åt LANGOS. Träffa Mamma fick pengar till en ny plånbok TACK MAMMA<3 sen iväg och jobba Och lilly kom oxå fan hade inte klarat de utan dej igår gumman<3. sluta runt nio fick sitta och vänta på att bussen skulle komma kvart över tio:/ tökit men men Pappa hämta mej i stan sen fick jag komma hem:)!

Nu är jag vaken har precis lagt kim kl 09 49 trött känns som om att man aldrig får sova ut.
Även att jag är grymt nervös inför fredag när jag ska på intervju i fjällen om jobb i kläppen:S SHIT AS NERVÖS...

Nu har jag inget mer att säga. Förutom att jag har världen bästa Kompis Madde<3
Och världens bästa Kille EKKI<3

Halsfluss

Nemen oj va ovanligt att jag har de eller inte. I fredags Jobba ja fast höll på att dö med min hals men marie va så snäll gjorde ört te och massa :) sen åkte jag hem och la mej. Men På lördag morgon mådde jag skit hade feber ringde akuten fick komma in till kl 12, Där va de som vanligt fick penicillin jag fråga om de inte fanns nå annat dom kunde göra men hon verka inte fatta nå den där doktorn så nu får jag väl äta penicillin de börjar bli som en vardagsmat för mej, Va hemma hela lördag åt piggelin så de sprutar ur öronen på mej  mamma köpte 15- 20 st till mej för att jag skulle få i nåt i magen iaf, de är inte lätt att svälj när halsen är igensväld men fick i mej lite mat de tog ungefär en halv timme 40 min att äta upp de jag hade på tallriken:)
Idag ringde jag oxå och sjukanmälde mej mådde inge vidare i morse hosta har jag fått så de är inte så trevligt att servera folk när man är så e. Men på onsdag ska jag jobba igen sen helgen blev de tror ja:)

På tisdag ska jag va med mitt HJÄRTA massa vad jag saknar henne. Vi ska även åka karusell och äta massa godis i helgen på marknaden:D haha iaf godis är ett måste eller hur hjärtat?!

Sen vet jag inte vafd jag ska skriva mer bara att jag har världens bästa kärring
och att jag har världens bästa ekki som jag älskar otroligt mycket<3

OCH FÅR INTE GLÖMMA Adam, Emil, Kim ni är mina ljus saknar er nå fruktansvärt<3

RSS 2.0